Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ashley Tisdale már megint túl szexi új klipjében!!!

2009. október 7. szerda 13:47

Szegény Ashley Tisdale folyton megkapja a tisztasággyűrűs prűd Amerikában, hogy túl szexi és ezzel rossz példát mutat a kistiniknek, akik példaképüknek tartják.


A Crank It Up videója szerintünk nem veszélyes, bár tagadhatatlanul forró képsorok is láthatóak a felvételek között.A Guilty Pleasure album számához Ash kedvenc rendezője, Scott Speer készített vizuális körítést. Nem rossz.

Ashley Tisdale új filmjében Meg Ryan oldalán játszik!!!

2009. október 4. vasárnap 12:16

 

Végre hivatalos források is megerősítették a hírt, hogy a Sleepless Beauty című film egyik főszerepét a Disney-sztár Ashley Tisdale játssza, méghozzá Meg Ryan oldalán.

A film forgatása novemberben, Michigan államban veszi kezdetét, nyáron pedig már valószínűleg a mozikban is láthatjuk az opuszt. Ashley elképesztően boldog, amiért végre érett, felnőtt szerepben is megmutatkozhat, ezzel együtt arra vágyik, hogy a világ ne csak színésznőként, de énekesnőként is elismerje.

ashley-tisdale-kca-2009

Ashley Tisdale már a gyermekáldást tervezi!!

2009. szeptember 21. hétfő 17:34

 

Szemfülesek látták, amint Ashley Tisdale a minap a kaliforniai Malibuban korzózott legjobb barátnőjével, Caroline Clarkkal. A két szőkeség (mert hogy Ash visszatért hajhagymáihoz gyökereihez) egy igazi fagyizós, sokat nevetgélős, pasikat kibeszélős csaj napot tartott, melynek keretein belül komoly elhatározásra jutottak.

ashley_tisdale

Mint minden nagy gondolatot, természetesen ezt is meg kell osztani a nagy világgal, ezért Caroline rögtön posztolta is a Twitterre:

Egy nap Ashley Tisdale-el. A tíz éves terv: Boldogan élni, miközben aranyos kis szőke bongyor hajú csemeték vesznek minket körül.

Férfiak, vigyázat, csapda! Ti bizony ha nem vigyáztok be lesztek hálózva - jól.

Vagy nem? Vitassátok meg!