Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Házasság

Madonna férjhez megy

Jesus Luz, Madonna következő férjének apja megerősítette a mennyegzőt. Most már biztos, hogy Madonna hozzámegy a 22-éves brazil modelfiúhoz.

Részletek a bővebben mögött!

Amire sok rajongó a legmerészebb álmaiban sem gondolt, az most bekövetkezik. Madonna hozzámegy Jézushoz.

A model fiú édesapja megerősítette, hogy fia nőül veszi Madonnát, mégpedig egy titkos kabbala ceremónia keretében. Luis Heitor Pinto da Luz nem biztos abban, mekkora jelentősége van ennek a frigynek, azonban nagyon boldog, hogy a körükben üdvözölheti az énekesnőt.

"A ceremónia New Yorkban Jesus Luz és Madonna között zajlott és csupán annyit közöltek, hogy végtelenül boldogok." - nyilatkozta az örömapa. "Igazság szerint nem tudom, hogy ez a házasság mennyire valódi, vagy ez csupán egy képletes dolog. Nem ismerem a kabbala szabályait."

Nagyon örül a menyének.

"Egyszer beszéltem vele telefonon. Franciául diskuráltunk, mivel az angol nyelvtudásom nem éppen a legjobb. Számomra nagyon kedves és közvetlen embernek tűnik. Nagyon nőies. Nem hiszem, hogy egy matróna lenne."

Elmondta, hogy fia Madonnával él a Central Parkbeli lakásban, és a fiú segít vigyázni a gyerekekre. "Kis gyermekei vannak Madonnának és Jézus mindig ott van mellettük. Labdajátékokat játszanak. Jézusnak van karizmája és szereti a kölyköket."

Ugyanakkor az apa sérelmezi, amiért a bulvár kikezdte a fiát, hogy nem beszél angolul, és az énekesnő magántanárt fogadott mellé. Az apa szerint a fiatal Jesus már azelőtt beszélt angolul, hogy találkozott volna Madonnával.

"Jesus nagyon jól beszélt angolul, mielőtt találkozott volna Madonnával."